Financiële diensten

Financiële diensten


Paperwork ondersteunt startende ondernemers bij hun financiële administratie en boekhouding. Het doel is om u als professional volledig te ontzorgen. Immers zijn wij specialist in de financiële wereld, en hebben dus veel ervaring met de regelgeving in dit vakgebied. Zo kunt u zich richten op andere zaken, die voor u als ondernemer ook van belang zijn.

 

Ondernemersplan opstellen


Paperwork biedt startende ondernemers een ondernemersplan aan. Ondernemers kunnen online meerkeuzevragen invullen. Na het invullen kunnen ze een professioneel en uitgebreid ondernemersplan uitprinten. Met het plan hebben ze een totaal overzicht en stappenplan om hun bedrijf te starten. Het ondernemersplan bevat informatie en advies over de branche, concurrentie, strategieën, en marketingkanalen. Ook een uitgebreide financiële prognose over de eerste drie jaren is onderdeel van het ondernemersplan.

Boekhouding

Wilt u meer tijd over houden om u te focussen op het resultaat van uw bedrijf? Besteedt u de administratieve werkzaamheden nog niet uit? Blijft uw bedrijf klein, omdat u niet genoeg tijd heeft? Wacht niet langer. Paperwork werkt met een geavanceerd digitaal boekhoudsysteem. Uw administratie levert u digitaal aan. Hier kunt u kiezen uit verschillende pakketten. U ziet meteen wat de kosten per maand voor u zijn. Naarmate uw bedrijf groeit kunt u extra modules toevoegen. U heeft ook de mogelijkheid om uw klantenbeheer te koppelen aan uw administratie.

 

Samengevat kunt u bij Paperwork terecht voor verschillende diensten: het opstellen van jaarrekeningen en jaarverslagen, het doen van aangifte inkomstenbelasting en het verzorgen van de crediteuren en debiteuren administratie.

 

Bekijk onze boekhoudpakketten


Laat uw gegevens achter en wij nemen dezelfde dag nog contact met u op

Paperwork ondersteunt startende ondernemers bij hun financiële administratie en boekhouding. Het doel is om u als professional volledig te ontzorgen.