Over PaperWork

Paperwork, een professioneel boekhoudkantoor, hecht veel waarde aan kwaliteit en flexibiliteit. Waarom? Omdat ondernemers een uitstekende service verwachten, ook buiten kantoortijden. Immers gaat het werk van een ondernemer dag en nacht door. Bij Paperwork begrijpen wij dat en daarom zijn wij erg flexibel, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

 

Financieel overzicht houden is erg belangrijk, zeker voor startende ondernemers. U investeert een groot bedrag in uw onderneming en bent nog groeiende in de markt. Dat betekent dat u niet teveel wilt betalen voor externe financiële diensten en dat doet u bij ons dan ook niet. Wij staan namelijk bekend om onze uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Dus bent u een startende ondernemer die niet teveel wilt betalen? Staat u ingeschreven bij de KVK en heeft u veel te maken met de belastingdienst? Wij staan voor u klaar.

EMPOWERMENT ONDERNEMERS

Met het totaalpakket aan financiële diensten wil Paperwork ondernemers een steuntje in de rug geven.

Het is ons doel om ondernemers te empoweren. Dat kunnen zowel ZZP’ers als startende MKB ondernemingen zijn. Vooral zakenvrouwen willen wij ondersteunen bij hun financiële administratie, want de business wereld wordt in veel gevallen nog steeds geleid door heren. Daar mag best verandering in komen. Wij gaan voor vrouwen die hun vak verstaan. Bekijk onze diensten.


Laat uw gegevens achter en wij nemen dezelfde dag nog contact met u op

Paperwork ondersteunt startende ondernemers bij hun financiële administratie en boekhouding. Het doel is om u als professional volledig te ontzorgen.